Veteran Mini Traktor

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Fotoalbum 2016

Billeder fra vores forårstræf,startende med kaffe og rundstykker.Vejret var i den grad med os,bare 3 dage tidligere havde vi vores tvivl om det kunne gennemføres.Michal gjorde alt hvad der var muligt,for at blive VANDET kvit.

Vi var nogle stykker som tog turen ud til Preben i Auning,vi havde en fantastisk dag med MASSER af sol og godt humør.Kasper og Co var mødt op med Store Bertha!Vi tog lidt film og billeder,som vi ligger på hjemmesiden.


Vi havde en fantastisk dag på vores nye træfplads hos Michael. Det små dryppede lidt i starten,men blev helt hæderligt indtil middags pausen,så stod det ned i stænger.Kl.14,00 blev det atter tørvejer,men det var slut med at "lege" i marken. Flere af de fremmødte var flinke til at hjælpe med oprydningen,TAK for det.

Års Traktor Udstilling


En beretning om vores deltagelse på stumpemarkedet i Herning lørdag d.12 nov.Det blev en god oplevelse,vi hyggede os og der var næsten hele dagen igennem stor interesse for vores små maskiner og mange spurgte om traktorerne var til salg.Det var kun Manfreds 2hj. IRUS med fejemaskine der var til salg,tror ikke det lykkedes at sælge den.Mange der henvendte sig havde selv en traktor,men de vidste ikke at der fandtes sådan en klub i Danmark.Så vi får helt sikkert flere medlemmer efter udstillingen.