Veteran Mini Traktor

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Fotoalbum 2017

Vi har afholdt et møde onsdag d.25 jan.her hos mig.Der var 12 fremmødte medlemmer,nok mest fra nærområdet.Vi snakkede om det var en god ide at tage lidt "stumper"med når vi mødtes hen over sommeren til træf.Og så kunne vi godt bruge et banner når vi udstiller,eller er ude til træf.Bent er ved at indhente tilbud.En anden ting vi også drøftede var om at mødes en gang om måneden til at vedligeholde arealet hos Michael.Mer om det senere.Vi sluttede af med kaffe og en del blødt brød.Tak til de fremmødte!

Ove Andersen Haderslev var vært med en øl.tak!

Her er så banneret.

Vi var fire mand stærk som tog til Messecenter Vesthimmerland i lørdags.Gunnar-Christian-Bent-Anders tog klubstanden med og stillede op ved Poul Erik som vi plejer.Mødte ind til dejlig morgenkaffe+topolie super godt.Vi fik besøg af flere fra klubben så snakken gik jo rigtig godt.Ford har 100 års jubilærum derfor rigtig mange flotte Ford traktorer.Af de små vereran traktorer var der også gigtig mange af både urestauret og restaurerede. Der kan ses flere billeder på Facebok.                                

Vi var 11 medlemmer som udstillede på Herning Stumpemarked.De fleste af os tog der ind om fredagen for at gøre klar til lørdagen.Lørdag morgen mødte vi ind ved 07,00 tiden for at stille de sidste ting på plads.Kasper & Co kom med 4 tohjuler,hvor en af dem var til salg.Da tingene var på plads nød vi morgen kaffen.Vi hyggede os meget resten af dagen,idet store og hele en god dag.

Foto fra en hyggelig søndag d.30.april 2017.

Vejret  var med os om end det var lidt køligt når solen gik bag en sky.Helt fantastisk fremmøde,der var folk fra sønder jylland-Sjæland-Nord jylland-midt jylland.Temaet var 2hj.traktorer,der kunne godt ha været flere,men der er nok ikke så mange som har 2hj.Der blev sat kartofler en spredte gødning og mange fik vendt noget muld.Stumpemarkedet gik lidt "stille" af.Vi glæder os allerede til efterårs træffet.

Tak for den gode opbakning!

Så har vi igen været en tur på Kongensbro Træffet.Vi havde ok vejr uden ret meget vand fra oven. Bent og jeg kørte grejet ud fredag over middag,fik sat telt og banner mm op. Lørdag var der mange besøgende,kørte ringtur både lørdag og søndag. Der var også et fint stumpemarked.

Efterårs træf 2017 blev en fantastisk dag trods vejeret,som blev lidt "fugtigt" omkring middagstid. Men tror alle havde en skøn dag! Fint fremmøde må vi sige,selvom flere her fra det midt jyske var forhindret. Så var det jo godt der kom folk både fra Stevns og Sønderjylland mm. Endnu en gang tak for fantastisk fremmøde.

Træf på Gl. Estrup

Så var vi på Ulbjerg Traktor Museum og hyggepløje.

Vi var 5 mand stærk fra det midt jyske,som tog turen til Uldum. Det var en noget "fugtigt"modtagelse,men op af dagen blev det det fineste vejr. God forplejning hele dagen uden at vi skulle ha pungen frem (tak til museet for det)

Stumpemarked Herning

Vi havde som sædvanlig en fantastisk dag,omkring 10 medlemmer ud stillede 14 traktorer. Der var hele tiden folk som gerne ville snakke om de små maskiner.